Konu: çim ekimi
Tekil Mesaj gösterimi
20-05-2008   #2 (permalink)
ayhanimsun

Yeni Üye

ayhanimsun is on a distinguished road

Standart Cevap: çim ekimi

iyi günler. Bütün internet sitelerinde çim ekmek ve bakımı hakkında en verimli bilgiyi sizden aldım. Tavsiyelerinizi tam uygulayamasamda sizden cesaret alarak bahçeme çim ektim ve ilk defa hayatımda ektiğim birşeyler çıktı. Ama başkalının tavsiyelerini dikkate alarak bazı hatalar yaptım sanırım. Bazı yerler seyrek ve bazı yerler de hiççim çıkmadı. Şimdi gene sizin yazdıklarınızı dikkate alarak tekrar yama yaptım diyelim. ama bir konuyu atlmışım ilk çıkan çimleri biçmeden seyrek yerlere ekim yaptım. Üstlerini de torflu toprakla 1.5 cm kalınlığında elle örttüm. Yerim çok küçük olduğu için silindir filan yok. ellerimle toprağı bastırdım. Şİmdi sormak istediğim eski çimleri de yeni çıkacak olanlarla biçsem acaba geç kalmış olurmuyum. bAhçem 30 merekare. Eski çimler henüz 8 cm uzunluğunda. Sanırım diğerleri çıkana kadar 20 cm filan olurlar. Biçmek için geçmidir? İkinci sorumda biçtikten sonra üstünden ağırlık geçirmek şartmıdır? benim silindir gibi bir ağırlığım yok. Onun yerine bir başka ağırlıkla üsütünden geçsem verimli olurmu? Sorularıma cevap alabilirsem çok sevinirm. Hayırlı günler.
ayhanimsun isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla