Cevap: Siğaraya Hayır Deyin,Oyunlarını bozunuz.
ve unutulmamalidirki tutun mamullerinin tarladaki uretiminde dunya genelinde denetimsizlik hakimdir ki en ust duzeyle tehlikeli ilaclar ile zararli boceklere karsi mucadele verilir termit bir cok ulkede yasaklanmasina ragmen tutun bitkilerinde rahatlikla kullanilmaktadir termitin genel kullanim amaci birinci ve ikinci dunya savaslari sirasinda askerlerde gorunen bit kene ve diger boceklere karsi kullanilmisitr malesef benim kesin bildigim mexikada bu acikca ve denetimsizce kullanilmaktadir bu kaynak fransanin arte kanalinin yapmis oldugu kimyasal maddelerle ilgili belgeselinde mevcuttur diger zararlari soylemenin bile geregi yoktur acik ve nettir benilde birakmam gerek su bir gercekliktirki bu sigara aslen bir uyusturucudur ve vucuda girdinmi kurtul kurtula bilirsen ama bu konuda kararlilik sarttir sanirim neyse bende bu igrent uyusturucunun tuzagina dusenlerdenim malesef bu bilgilerimden sonra ee birakmak icin ne bekliyorum sorunda sanirim burada yatiyor ne bekliyorum bir gun bu illet beni tabuta yada ben onu tarihe gomucem bakalim kim kazanacak hayirlisi
sevgi ve saygilarimla
ibrahim simsek
|