Cevap: Organik tarım
valla yazdiginiza gore organik tarima bayagi uygun gozukuyor ancak bolgenizdeki organik tarim ile bilgilenmis insanlardan yardim almalisiniz diye dusunuyorum eger organik tarimi basarabilirseniz benden size tavsiye tahila yani bugday ve turlerine yapiniz su an dunya genelinde evde ekmek yapma cilginligidir gidiyor bunun nedenide bio unlarin kullanilmasi bende yapiyorum evde gercektende cok lezzetli oluyor iki yetiskin bir çocuk bir gunde 1 kilo ekmegi bitiriyoruz taze lezzetli ve bir o kadarda saglikli valla ne diyeyim organik tarim gercekten cok zahmet isteyen bir is ulkedeki sistemi bilemedigim icin ince ayritilar konusunda mutlaka bolgenizdeki kurumlardan yardim aliniz genel yardimlari buradan surdurebiliriz ama kesinlikle ince hasasas yardimlari bu konuda egitim almis insanlardan almanizi tavsiye edebilirim oradaki kucucuk bir gelisim herseyi mahvedebilirde yani onlar daha genis bir yelpazede alacaklari icin onlarla dialog halinde olmalisiniz devlet garantisi alabilirseniz calistirmak icin is ve isci kurumuna basvurunuz yada gazeteye ilan veriniz yeterki devlet garantisini aliniz normal sartlarda avrupa birliginin organik tarimi destekleme projesi ve bu konuda turkiyeye verdigi bir para mevcuttur
|