Cevap: tanışma
s.a Baba tarafı Bolu Anne Trafı Rize Pazarlı tam bir tabiat tam bir doğa düşkünüyüm.
Yaş itibari ile burdaki bir çok üyeden ufak olabilirim ama ufku en geniş kişiler içindeyim.26 sene bir büyükşehirde Kocaeli'nde geçtiysede en az 2 ayda bir memleketime gidip toprak ile bütünleşip her dönüşümde de farklı projeleri ufkumun genişliklerinde kurara kurar kaldırırım.bundan birkaç sene önce memeleketim Bolu'da enginar yetiştiriciliğini babam ile birlikte geliştirmeye çalıştık 2 dönüm bir alanda.Ama bu işler dışarıdan göründüğü gibi kolay vede uğraşsız değil.
şuan ise bir kaç ziraat mühendisi abinin konferansına katılmam ile birlikte bende bir topraksız tarım fikri aldı başını gidiyor.Memleketim Bolu'da bu uygulama ile ilgili bir kaç kişi ile görüştüm ve olumlu bakıyorlar ben ise onlara bilgi işlen kısmında zemin hazırlamakla meşgulum.web sayfalar arasında gezerken sizin bu çok güsel ve faydalı linkinize denk geldim ve buradan bilgi dağarcığımı kuvvetlendirecek bir çok kaynak olduğunu düşünüyorum şimdiden paylaşımlarınız için teşekkür ederim
|